3 min read

Abonament pentru școli în programul PNRAS

Abonamentul Teleskop pentru școli, în programul PNRAS.

Aplicația Teleskop este o aplicație de feedback pentru profesori (gratuită pentru utilizarea individuală) și care are o componentă de preluare de date pentru școli (prin abonament). Este un proiect independent care se dezvoltă continuu cu formulare diversificate și adaptate nevoilor școlilor.

Facilitățile abonamentului Teleskop pentru școală

  1. Activarea opțiunii de descărcare de rapoarte PDF
  2. Sunt disponibile 5 formulare pentru școală/diriginți (referitoare la starea de bine, relația cu părinții, rutine comportamentale ale elevilor)
  3. 3 formulare de sprijin adaptate proiectului PNRAS
  4. Metodologie de măsurare a unor indicatori relevanți pentru învățare
  5. Ghid de aplicare
  6. Acces nelimitat al profesorilor la formularele individuale pentru profesori (feedback-ul elevilor la final de oră, final de capitol, semestru, dupa evaluare, pentru ciclul primar, de autonomie în învățare, formularul oficial)
  7. Acces la comunitate de dialog și schimb de bune practici

Cât costă abonamentul Teleskop?

Aplicația Teleskop poate fi achiziționată prin programul PNRAS ca Aplicație digitală de feedback la Categoria 3, Digitalizarea procesului educational.
Subcategoria "utilizarea resurselor digitale pentru evaluare formativă, sumativă și feedback "

Costul abonamentului Teleskop este de 80 euro/lună/școală în programul PNRAS. Pentru activare ne puteți contacta la [email protected].

Teleskop

1. Aplicația funcționează cu ușurință din telefonul profesorului, la final de oră.
2. Are formulare rapide, testate și simplu de integrat.
3. Asigură confidențialitatea conturilor profesorilor și anonimatul respondenților elevi.
4. Funcționează pe Android, iOS și web din anul 2019, preluând până acum 2.000.000 de răspunsuri punctuale ale elevilor.
5. A fost recomandată oficial ca aplicație specializată de preluare a feedback-ului pentru formularul de final de semestru.

Notă: Orice școală poate să își achizitioneze un abonament de bază, în cuantumul de 50 euro/lună, toate detaliile aici. Termenul de înregistrare recomandat pentru acest semestru, 22 martie 2022.

Cum folosește un profesor aplicația Teleskop?

Orice profesor își poate face cont individual gratuit pe platforma www.teleskop.ro sau pe mobil (Android sau iOS). La final de oră profesorul selectează un formular din contul propriu și generează un link pe care îl transmite elevilor pe grupul clasei. Răspunsurile elevilor (procente și text) ajung automat în contul profesorului, gata pentru reflecție & integrare. Doar profesorul are acces la datele proprii.

Cum folosește o școală aplicația?

Școala abonată are cont instituțional de unde poate aplica diverse formulare, poate genera date pe clase sau date agregate pe întreaga comunitate școlară, poate descărca rapoarte. Nu în ultimul rând, rata de răspuns în rândul elevilor nu mai reprezintă o problemă datorită procedurii prin care profesorii transmit linkul elevilor chiar în clasă, la finalul orei. Elevii nu trebuie să descarce aplicația, e suficient sa aibă telefon cu internet.

Teleskop face ca feedback-ul și preluarea de date să devină experiențe plăcute și relevante.

Ce spun utilizatorii noștri?

Aș vrea să vă mulțumesc pentru aplicație, întrucât permite introducerea în școli a noțiunii de feedback într- un mod profesionist (Sorin A. director)
E final de semestru și e timpul pentru formularele de feedback. Ce bine că există aplicația #Teleskop care face totul foarte ușor! (Gabriela O. profesor)
Sunt mulțumită de aplicație, este rapidă și practică. Confidențialitatea contului este un atu, de asemenea raportul generat automat și faptul că poți păstra arhiva tuturor chestionarelor. (Mihaela M. director)
Am utilizat în școala noastră aplicația Teleskop la sfârșitul anului școlar trecut și totul a mers bine (Cristian O. director)
Am descoperit aplicația Teleskop pe facebook, recomandată cu căldură de colegi. Reprezentați o inspirație pentru mine. Aveți nota 10! (Diana P. profesor)

Vă mulțumim,
echipa Teleskop.

[email protected]
teleskop.ro