Cum îi întâmpinăm în toamnă pe profesorii debutanți în școli? (articol pe blogul FPSE)
foto: Dreamstime

Un articol publicat de Monica Mocanu în

Cum îi întâmpinăm în toamnă pe profesorii debutanți în școli? (articol pe blogul FPSE)

Colegii de la blogul Sucitorul de Minți asociat programului de master Învățare, inovare și coaching în educație al Facultății de Psihologie și Științele Educației au publicat articolul scris co-fondatoarea Teleskop:

Dacă nu ați aflat deja despre platforma Teleskop, vă propunem să citiți articolul de mai jos, în care doamna profesoară Monica Mocanu, unul dintre fondatorii acesteia, ne oferă câteva informații utile, lansând, în același timp, studenților FPSE invitația generoasă de a-și crea conturi pentru a putea desfășura propriile cercetări.

<Perioadele de criză aduc abordări și perspective noi, în astfel de momente existând potențial pentru ca procesele de auto-determinare a breslei să devină mai vizibile și mai atrăgătoare pentru membri. Chiar mișcarea revendicativă în sine a reprezentat un pas mare înainte, însă știm cu toții că avem mult de lucru. Vă invit la o privire într-o lumină diferită și (mai) optimistă a lucrurilor>, spune autoarea.

Continuarea în articol.

Cum îi întâmpinăm din toamnă pe profesorii debutanți în școli? O privire (mai) optimistă și două idei de luat acasă. – Sucitorul de minti

Teleskop găzduiește pe blog scurte articole care prezintă metode și abordări ale colegilor din echipă și ale invitaților, pe diverse teme din sfera educației.

Distribuie articolul

Dacă ți-a plăcut articolul, te rugăm să-l distribui pe rețelele sociale. Îți mulțumim.

Feedback clar și simplu la clasă.

Cu peste 2 milioane de răspunsuri și 7 100 de utilizatori, Teleskop este cea mai mare platformă de feedback pentru școli și profesori.