­Sunteți diriginte sau predați la ciclul primar? Puteți testa noile formulare Teleskop
Photo: Taylor Flowe/ Unsplash

Un articol publicat de Monica Mocanu în

­Sunteți diriginte sau predați la ciclul primar? Puteți testa noile formulare Teleskop

Dragi colegi, lansăm două formulare noi la Teleskop! Deschidem cu bucurie procesul de testare în comunitatea de utilizatori, fiind convinși că opiniile dumneavoastră ne vor ajuta să construim un produs mai bun.

  1. Cum influențează rutinele comportamentale ale elevilor noștri învățarea și ce putem face mai bine ca diriginți? Teleskop vine în sprijinul diriginților de gimnaziu și liceu cu 8 întrebări referitoare la încredere și obiceiuri comportamentale.
  2. Formularul pentru ciclul primar este destinat cadrelor didactice de la clasele III-IV. Este scurt, are 5 întrebări și e aplicabil finalului de oră. Este primul formular din platformă dedicat învățătorilor, iar primele indicii ne spun că cei mici sunt bucuroși să fie şi ei parte a procesului de feedback.

Vă invităm să intrați în contul dumneavoastră de pe aplicație sau din laptop, să testați cu încredere formularele deja instalate și să ne împărtășiți impresiile. Vă așteptăm mesajele în următoarele două săptămâni (până în 8 decembrie) pe [email protected].

Feedback-ul dumneavoastră este important pentru noi!

Vă reamintim că doar dumneavoastră aveți acces la contul personal de utilizator/profesor, ca și până acum. Ne preocupă felul în care arată învățarea și bunăstarea emoțională a elevilor și profesorilor și avem convingerea că împreună putem aduce un suflu nou în școlile noastre.

Puteți testa aici.

Distribuie articolul

Dacă ți-a plăcut articolul, te rugăm să-l distribui pe rețelele sociale. Îți mulțumim.

Feedback clar și simplu la clasă.

Cu peste 2 milioane de răspunsuri și 7 100 de utilizatori, Teleskop este cea mai mare platformă de feedback pentru școli și profesori.