Teleskop participă la competiția  Startarium #4Good
Photo: Kid Circus / Unsplash

Un articol publicat de Monica Mocanu în

Teleskop participă la competiția Startarium #4Good

12 martie 2022. Vești bune! Teleskop s-a calificat în lista de 10 finaliști la Acceleratorul #Startarium #4Good. Suntem bucuroși că pitch-ul nostru despre cum putem sprijini scolile pentru o mai bună integrare a datelor în decizii a ajuns pe lista scurtă a competiției. Vom susține marti 15 martie prezentarea finală, sub sloganul #rutinele bune ale profesorilor sustin #rutine bune ale elevilor!

Vă povestim!

17 ianuarie 2022.

Cu câteva zile înainte de Crăciun am primit următorul mesaj în inbox.

Salutare, Ne bucurăm să te anunțăm că organizația voastră a fost selectată pentru următoarea etapă Startarium 4GOOD: Impact Accelerator! A fost o selecție grea, cu 289 de organizații aplicante, din care am ales doar 10%.  Credem că ceea ce faceți are mult potențial de creștere și că următoarele 2 luni vă putem ajuta să avansați semnificativ către atingerea lui. Vă propunem un proces accelerat de învățare. Pe 15 martie, 10 dintre voi vor sustine un pitch pentru a vedea care vor fi cei care vor merge mai departe în următoarea etapă.

Competiția e organizată de https://startarium.ro/ și a avut ediții în 2018 și 2019.

Lista tututor echipelor participante aici https://startarium.ro/articol/4good

Distribuie articolul

Dacă ți-a plăcut articolul, te rugăm să-l distribui pe rețelele sociale. Îți mulțumim.

Feedback clar și simplu la clasă.

Cu peste 2 milioane de răspunsuri și 7 100 de utilizatori, Teleskop este cea mai mare platformă de feedback pentru școli și profesori.