Teleskop vine în sprijinul școlilor la final de an școlar (iunie 2021)
foto: Sweetlouise/ Pixabay

Un articol publicat de Monica Mocanu în

Teleskop vine în sprijinul școlilor la final de an școlar (iunie 2021)

Aplicația de feedback Teleskop vine în sprijinul școlilor la final de an pentru preluarea feedback-ului elevilor.

Punem la dispoziție sistemul de generare de formulare cu link-uri/coduri unice.

În aceste săptămâni școlile preiau feedback-ul elevilor cu formularul semestrial din Metodologia Ministerului Educației. Ne dorim să venim în sprijinul celor care aleg să facă procesul online și care vor să economisească timp și resurse.

Aplicația Teleskop s-a lansat in 2019 cu intenția de a susține școlile/profesorii în preluarea mai eficientă a feedback-ului elevilor. Propunem un mecanism simplu de distribuire a formularelor către elevi, confidențialitatea conturilor și o experiență plăcută de utilizare. Credem că soluțiile digitale care asigură preluarea rapidă și în siguranță a feedback-ului pot sa contribuie ca acest proces să fie mai ușor de integrat și mai relevant. Pentru că principala caracteristică a feedback-ului este aceea de a transmite un mesaj propriului profesor, aplicația Teleskop nu are opțiunea ca un profesor să aplice formulare pentru alt profesor.

Școala își poate activa însă un cont instituțional / de școală, de unde se pot descărca pdf-uri și unde este activat formularul oficial, putând genera de aici formulare cu numele și clasa fiecărui profesor. Link-urile pot fi transmise acestuia în timp real, chiar în timpul orelor acestora, rata de răspuns fiind astfel mai bună. Elevii primesc așadar link-ul de la profesorul propriu, micșorându-se astfel riscul de confuzii/suprapunere de răspunsuri.

Rezultatele sunt preluate și ajung aproape instantaneu la instituție și apoi la profesor (prin redirecționarea pdf-urilor), urmând ca fiecare școală să administreze rezultatele după procedura internă pe care o decide. Nu in ultimul rând, fiecare formular are un cod unic de 11 cifre care este vizibil pe tot parcursul procesului si care rămâne setat alături de celelalte date de identificare.

Pașii de urmat sunt exemplificați aici

http://bit.ly/pitchTeleskop

Conturile instituționale ale școlilor se activează de către directorul școlii scriind un email la [email protected]

Echipa Teleskop

www.teleskop.ro

[email protected]

Aplicația Teleskop funcționează din anul 2019 pe Android, iOS și în platforma web www.teleskop.ro și este gratuită pentru utilizare individuală a profesorilor. Avem în portofoliu 7 formulare pentru profesori și un kit pentru școală cu 5 formulare care anul acesta poate fi activat gratuit.

Distribuie articolul

Dacă ți-a plăcut articolul, te rugăm să-l distribui pe rețelele sociale. Îți mulțumim.

Feedback clar și simplu la clasă.

Cu peste 2 milioane de răspunsuri și 7 100 de utilizatori, Teleskop este cea mai mare platformă de feedback pentru școli și profesori.