Primul apel în programul de cercetare "Școala mai aproape"(RO și MD) - Edupedu

Un articol publicat de Monica Mocanu în

Primul apel în programul de cercetare "Școala mai aproape"(RO și MD) - Edupedu

Directorii de școli și licee din România și Republica Moldova pot înscrie școlile într-un program de cercetare și dezvoltare școlară numit „Școala mai aproape”, lansat de platforma educațională Teleskop. Programul este gratuit și are drept scop să încurajeze școlile „să creeze o rețea colaborativă și să construiască intervenții pornind de la date”.

Directorii pot înscrie școlile până vineri, 8 martie 2024, completând formulare pentru școlile din România, respectiv pentru cele din Republica Moldova aici.

Articolul din Edupedu aici.

Metodele de învățare ale elevilor - primul apel în proiectul de cercetare în care directorii de școli pot înscrie gimnaziile și liceele din România și Republica Moldova, până pe 8 martie / Profesoara Monica Mocanu: Un program „cu birocrație minimă” ce va prezenta „lucruri de bază despre cum învață copiii noștri” - Edupedu.ro
Directorii de școli și licee din România și Republica Moldova pot înscrie școlile într-un program de cercetare și dezvoltare școlară numit „Școala mai aproape”, lansat de platforma educațională Teleskop. Programul…

Teleskop găzduiește pe blog scurte articole care prezintă metode și abordări ale colegilor din echipă și ale invitaților, pe diverse teme din sfera educației.

Distribuie articolul

Dacă ți-a plăcut articolul, te rugăm să-l distribui pe rețelele sociale. Îți mulțumim.

Feedback clar și simplu la clasă.

Cu peste 2 milioane de răspunsuri și 7 100 de utilizatori, Teleskop este cea mai mare platformă de feedback pentru școli și profesori.