Clar și simplu - parteneri cu școlile pe competențe digitale (oferta Teleskop)

Un articol publicat de Monica Mocanu în

Clar și simplu - parteneri cu școlile pe competențe digitale (oferta Teleskop)

Teleskop este o platformă digitală de preluare de date, dezvoltare și cercetare.


Fără să ne facem prea multă reclamă, Telskop activează deja de 5 ani în școli din România, sprijinind directorii și profesorii să interpreteze date pe indicatori de învățare (autonomie, calitate a vieții în școală), să folosească instrumente digitale de bază (tabla virtuală care poate fi share-uita elevilor la finalul orei, generare de formulare de feedback rapide si ingenioase, formulare de exit sau de evaluare formativă, altele). Mai nou, să utilizeze responsabil AI în analizele de date și să intre în cercetări ample. Putem oferi de asemenea sprijin și expertiză pentru construirea de formulare, apoi analizarea lor și administrarea de serii mari de date.

Practic Teleskop rulează deja de cinci ani un proces simplu și funcțional de pregătire digitală a profesorilor și de dezvoltare instituțională a școlilor doritoare.

Capacitatea de administrare de programe poate fi vizibilă și în ultimul program derulat 9000 de elevi din România și 5000 de elevi din R. Moldova își aduc școala mai aproape. (teleskop.ro) Raportul cercetării la care școlile din cele două țări au putut participa gratuit va fi disponibil în curând. De asemenea, suntem în curs de lansare și a unui program pentru diriginți, în parteneriat cu un departament de sănătate publică.

Școlile doritoare să afle mai multe detalii pot consulta oferta Teleskop aici
Oferta standard Teleskop - Google Docs

#CLARșiSimplu

Distribuie articolul

Dacă ți-a plăcut articolul, te rugăm să-l distribui pe rețelele sociale. Îți mulțumim.

Feedback clar și simplu la clasă.

Cu peste 2 milioane de răspunsuri și 7 100 de utilizatori, Teleskop este cea mai mare platformă de feedback pentru școli și profesori.